Produkter til colin larve kager (5)

Konditorernes Fløde af Christophe Michalak - Bøger

Konditorernes Fløde af Christophe Michalak - Bøger

Bogen "La Crème des Pâtissiers" af Christophe Michalak henvender sig til alle, der brænder for bagning. Dette værk præsenterer 35 talentfulde bagere, såsom Pierre Hermé, Philippe Conticini, Christophe Adam, Yann Couvreur... Præsenteret i form af et magasin, hylder "La Crème des Pâtissiers" de signaturopskrifter fra de største kokke. Hver præsentation vil tage dig med ind i et forskelligt univers, hvilket giver dig mulighed for at prøve kræfter med Haute Couture bagning. Dette smukke objekt er beregnet til alle madelskere, der er nysgerrige efter at opdage, hvad der sker bag kulisserne. Reference: BELD01 På lager: 5 produkter Dimensioner: 164 sider Sprog: Fransk
Lille Nydelse Vanilje Macaron Lys - Lille Nydelse

Lille Nydelse Vanilje Macaron Lys - Lille Nydelse

lys lille fornøjelse vanilje makron Duftnoter: Vanilje, gourmand Topnoter: Kokosnød Hjerte noter: Vanilje, mandel Bund noter: Karamel
Opskriftbog til Verriner og Små Kager - Bøger

Opskriftbog til Verriner og Små Kager - Bøger

Denne Opskriftsbog om Verriner og Småkager af Stéphane Glacier og Gaëtan Paris, 2 Bedste Håndværkere i Frankrig, præsenterer os for denne samling af opskrifter til individuelle desserter og verriner. 17 opskrifter på verriner (med hytteost, risengrød med appelsin og karamel...), 26 opskrifter på individuelle desserter (hjertet af gariguettes, mille-feuille med karamel...), eksempler på dekorationer i chokolade, 18 opskrifter til basis for bagværk (chouxdej, dacquoise...) Hver opskrift er ledsaget af sit foto, skæreplan og præsenteret trin for trin. Reference: BEL20 På lager: 4 Produkter Dimensioner: 243 Sider - Fr & En Sprog: Fransk Og Engelsk
Bog Alain Chartier Is Hele Året Rundt - Bøger

Bog Alain Chartier Is Hele Året Rundt - Bøger

Opdag bogen Alain Chartier Is Hele Året, og dyk ned i isens univers. Alain Chartier, Meilleur Ouvrier de France Glacier i 2000 og Verdensmester i Turin 2003, håndværker og ekspert inden for disciplinen, deler sine bedste opskrifter omkring temaet is. 430 opskrifter, illustreret med 250 fotografier, denne bog består også af en første del om teknologi, historie, arbejdsmetoder, ingredienser og regulering. Den anden del er dedikeret til opskrifterne, måned for måned og sæson for sæson. Find opskriften på galette des rois med chokolade-karamelis, et påskeæg med kokos, is éclair med sort skov, is éclair med jordbærblomster, og Marinière is-stamme med røde kirsebær... Reference: BEL46 På lager: 3 Produkter Dimensioner: 384 Sider Sprog: Fransk
Chokolade Mousse Kage - Mousse

Chokolade Mousse Kage - Mousse

Chokolade Småkage Mousse Duftnoter: Gourmand Topnoter: Honning, Mælkeakkord Hjerte noter: Chokolade, Småkager Bundnoter: Vanilje, Karamel